Over Access Hypotheken

Access Hypotheken

Access Hypotheken heb ik, Bart van Wijk, opgericht na jaren werkzaam te zijn geweest in het vakgebied hypotheken bij de Volksbank NV. Hierdoor bent u bij Access Hypotheken verzekerd van veel kennis en ervaring op het gebied van hypotheken en andere financiële producten en krijgt u altijd het juiste advies. Ook als het geen standaard hypotheekaanvraag is.

Waarom is er gekozen voor de naam Access Hypotheken? Access betekent toegang. Ik vind het belangrijk dat u de juiste hypotheek voor uw situatie krijgt. Of u nu starter bent, doorstromer of als er belangrijke veranderingen zijn in uw leven.

De dienstverlening van Access Hypotheken kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, flexibiliteit en een gedegen kennis van zaken. Uw belang en het zorgen voor een gezonde financiële situatie staan voorop.

Specialismen Access Hypotheken:

    Het omzetten van hypotheken die aansluiten op de wensen en behoefte van nu en in de toekomst.

  Het regelen van ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid bij het uit elkaar gaan van partners.

   Maatwerkhypotheken of ook wel hypotheken die niet in de standaard kaders vallen van de geldverstrekkers.

      Het adviseren van medici en paramedici.

Heeft u vragen over hypotheken of andere financiële producten, bel of mail dan gerust.

Ons bedrijf

Access Hypotheken is een financiële dienstverlener, die u het werk en de zorg uit handen neemt als het gaat om het afsluiten van een hypotheek of het vinden van de juiste financiële oplossing. U ontvangt van ons een goed afgewogen advies op maat over diverse (financiële) producten. Bij het bemiddelen en het sluiten van overeenkomsten kunt u kiezen uit veel financiële instellingen waar wij contact mee hebben. Access Hypotheken is een ongebonden bemiddelaar, wat inhoudt dat wij niet afhankelijk zijn van een bepaalde financiële instelling en dat wij zo altijd het product dat het best bij u past kunnen voorleggen. Dit zorgt voor veel keuzevrijheid en voor het beste resultaat voor u.

Dienstverlening

Access Hypotheken adviseert en bemiddelt op het gebied van hypotheken en in combinatie daarmee, ook op het gebied van verzekeringen, levensverzekeringen en vermogensopbouw.

Om u een goed advies te kunnen geven en te bepalen welke financiële oplossing en welke producten bij u passen, gaan wij samen in gesprek. We stellen u veel vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw financiële situatie en uw wensen.

Na dit gesprek ontvangt u een eerste opzet en als u daar vertrouwen in heeft en prettig bij voelt, gaan we verder met het adviestraject. Wij bemiddelen dan voor u bij een financiële aanbieder. Wij vragen een offerte voor u aan en wij zullen u begeleiden tot en met het afsluiten van het financiële product of tot het passeren bij de notaris.

Bij complexe situaties en complexe producten werkt Access Hypotheken met een klantprofiel om een zo goed mogelijk beeld van uw situatie te krijgen. Dit betekent dat ons advies aan u maatwerk is.

Belangrijk

Dit document is een puur informatief document en verplicht u niet om bepaalde diensten af te nemen van Access Hypotheken of om een financieel product af te sluiten bij een bepaalde financiële instelling (bank of verzekeraar). Op het moment dat wij juridisch bindende afspraken met u maken over onze dienstverlening en/of onze beloning (zie ook kosten), wordt dit schriftelijk vastgelegd in een overeenkomst.

Bart van Wijk, eigenaar van Access Hypotheken

sPECIALISMEN